Onze service

Standaard all-in

Trip naar Duitsland aan het plannen? Ben je van plan om de geweldige natuur te gaan verkennen, historische locaties te gaan bezoeken of is het doel zakelijk? Een ding kan je niet omheen en dat is dat je overal gemakkelijker kunt komen met een eigen auto. Wij bij Auto Huren Duitsland kunnen je hierbij helpen. Wij hebben een gestroomlijnd systeem dat ervoor zorgt dat je gemakkelijk en zonder zorgen een huurauto kunt vinden!

Alle nodige verzekeringen zijn hier ook bij inbegrepen. Daar bovenop dekken zij je nog beter met een extra WA van  € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen hieronder. Het eigen risico wordt te allen tijde terugbetaald. Zodat je zonder zorgen kan reizen!

service duitsland autohuur

24/7 Nederlandstalig noodnummer

Duitsland autohuur is 24/7 bereikbaar. U kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer. Ieder lid van onze staf spreekt Nederlands!

service duitsland autohuur

Schadeverzekering

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen met terugbetaling van je eigen risico.

service duitsland autohuur

Ongelimiteerde kilometers

Tijdens het rijden hoef je je geen zorgen te maken over het aantal kilometer. Want bij ons krijg je een ongelimiteerd aantal kilometers!

Diefstalverzekering

Er is altijd een gevaar van diefstal tijdens een reis. Daarom bieden wij een een diefstalverzekering (TP) tegen diefstal van de huurauto. Mogelijke spullen die nog in de auto zitten vallen onder je reisverzekering. Wij betalen je eigen risico.

Terugbetaling eigen risico

Al onze huurauto’s komen met een volledige verzekering die alle schade dekt. Je hoeft je nergens meer zorgen over te maken tijdens het rijden. Sommige verhuurders proberen je toch wijs te maken dat je een verzekering nodig hebt let hier goed op!

WA-dekking van 7,5 miljoen

De meeste Europese landen hebben een voldoende WA-dekking. In andere landen waar dit niet zo is ontvang je een dekking die ver onder de Nederlandse maatstaf ligt. Als er dan een ongeval gebeurt kun je zware financiële gevolgen hebben. Om dit tegen te gaan krijg je een dekking van € 7.5 miljoen, die zowel de materiële als de fysieke schade dekt.