Extra wensen

Een auto op locatie

Heeft u geen zin in een speurtocht naar het verhuurbedrijf waar uw huurauto op u wacht? Geen zorgen. Sunny Cars regelt tegen een kleine vergoeding –soms is deze dienst zelfs kosteloos- dat de auto voor de deur wordt afgeleverd. Meer informatie over deze extra service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Een GPS mee op weg

Wilt u een vrouwelijke of een mannelijke stem die u in één keer naar uw vakantiebestemming navigeert? Kies dan het All-in/GP-pakket en ontvang een navigatiesysteem! Zo kunt u overal heen rijden zonder dat u bang hoeft te zijn om verdwaald te raken. Mochten er verhuurbedrijven zijn die deze dienst niet leveren, dan kan er tegen een kleine toeslag een aangevraagd worden.

Een ander start-en eindpunt?

Wil u tijdens uw vakantie van het noorden naar het zuiden rijden, zonder dat u datzelfde parcours weer terug moet? Dan is dat geen enkel probleem bij Sunny Cars. U rijdt de auto van de ene naar de andere locatie en dan regelen zij de rest. Zo hoeft u geen rekening te houden met een lange terugtocht en kunt u meerdere prachtige uithoeken van Duitsland bekijken.

Voordelen

Met een all-in huurauto van Sunny Cars geniet u van gemakkelijk van A naar B rijden en doet u dit wanneer het u uitkomt. U hoeft geen rekening te houden met de vaste tijden van het openbaar vervoer, of voor dageraad op te staan om een georganiseerd uitstapje te beleven. U vertrekt wanneer u daar aan toe bent. Naast de voordelen van een huurauto op de oprit, biedt Sunny Cars de mogelijkheid om de auto aan te passen zodat hij volledig naar wens is. Zo kunt u optimaal genieten, zoals wij vinden dat het hoort!

Rijden er meerdere bestuurders mee?

Naast dat jezelf achter het stuur zit zijn er misschien andere mensen die ook achter het stuur willen, dat mag in vrijwel alle landen. Verhuurbedrijven vragen daar soms een kleine toeslag voor, daarom krijg je in het ‘AD’ pakket deze bijkomstigheid voor niets. Het enigste wat wij vragen zijn de handtekeningen van de bestuurders op het huurcontract zodat jij en jouw gezelschap volledig verzekerd zijn.

Kinderzitje nodig?

Baby’s tot peuters zitten comfortabel bij Sunny Cars. Tegen een kleine toeslag voorzien zij een auto van een babyzitje, een kinderstoel, of een booster. De maten zijn al vanaf de baby’s eerste maanden te verkrijgen. Deze is vooraf te reserveren, tijdens het boeken.