Auto huren

Duitsland autohuur is er voor jou

In een divers land zoals Duitsland zijn er veel redenen om te komen, zoals zakelijk, privé of om de vele bezienswaardigheden te bezoeken. Natuurlijk wil je in alle gevallen zo snel mogelijk op je bestemming aankomen. Maar dit is niet altijd mogelijk met het beschikbare openbare vervoer. Gelukkig zijn wij van Duitsland Autohuur hier om je te helpen.

Al jaren voorzien wij al onze klanten van degelijke auto’s voor voordelige prijzen. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring en werken als bemiddelaar in autoverhuur met de beste partners in Duitsland.
Ons doel is het om ervoor te zorgen dat je jouw zo snel mogelijk weer kunt hervatten. Zonder dat je te maken krijgt met verzekeringen en stapels overeenkomsten waar je je handtekening moet zetten. Het enige dat je hoeft te doen is eenmalig een all inclusive prijs te betalen.

Sunny Cars

Frankrijk Autohuur werkt nauw samen met Sunny Cars, een autoverhuurbedrijf dat is opgericht in 1991. Kai Sannwald begon toentertijd met zijn compagnon het autoverhuurbedrijf. Tegenwoordig is het flink uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan zeventig medewerkers in dienst.

Comfortabel transportmiddel

Samen met Sunny Cars werken wij naar een comfortabel transportmiddel voor jouw dagen in Frankrijk. Wij staan altijd open voor vragen, opmerkingen en tips voor jouw auto of vakantie. Wil je meer weten over onze diensten? Schroom je niet en blader verder op onze website.

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per verhuurder, huurauto en bestemming. Bij sommige verhuurders is dat verlaagd naar 21 jaar.

Al 20 jaar de beste in het vak

Als je de auto boekt in Nederland betaal je eenmalig een all inclusive prijs. Hierbij hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene kosten. Na het boeken ontvang je het contract met onze voorwaarden en de afgesproken prijs. Wij van Duitsland autohuur zijn altijd beschikbaar voor contact. Het doorgeven van wijzigingen is bij voorkeur vier uur voor huuraanvang en is altijd gratis. zodat je jouw reis zo snel mogelijk weer kunt hervatten.

Direct uw reis hervatten

Met onze service kunt u uw auto na aankomst direct ophalen bij uw verhuurder.

Niet met de taxi

Met een huurauto zit u niet meer vast aan een taxi, u kunt wanneer u maar wilt uw vakantie gebied verkennen.

Direct uw reis hervatten

Wij kunnen er voor zorgen dat u met de bus rechtstreeks van het vliegveld naar uw verhuurder gebracht wordt.

Bezienswaardigheden

Met een eigen huurauto kunt u gaan en staan wanneer u maar wilt!